Projecten

Brede maatschappelijke voorziening met huisvesting voor lagere school, bibliotheek, buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf en jeugdwerk. Vanaf technisch ontwerp voor de gemeente Maasgouw het projectmanagement verricht en gedurende de uitvoering directievoering en toezicht. Het project daarna tijdens het eerste gebruiksjaar intensief gevolgd. Maatregelen op gebied van duurzaamheid hebben voor een veel lager energieverbruik gezorgd dan vooraf berekend.

Van definitief ontwerp tot nazorg dit project in Eindhoven mogen begeleiden voor Archipel. Het betreft 150 sociale huurappartementen voor Woonbedrijf, met 5 driekamer-appartementen per bouwlaag, 2 commerciële verdiepingen met een zorgcentrum, kantoren en restaurant en 2-bouwlagen onder maaiveld met bergingen en verbindingen naar de parkeergarage. 

Verbouwing en nieuwbouw van het gemeentehuis Maasbracht. Strippen van het bestaande gebouw en het realiseren van het publieksplein in de voormalige patio,  vanaf start bouw in een tijdbestek van 6 maanden gerealiseerd. Naast projectmanagement, directievoering en toezicht, ook het algemeen bestek en bouwkundig deel geschreven. Verder is het bouwplan ook volgens de BRL5019 methode aan eisen bouwbesluit getoetst.